La Parole

La Parole: Franse bistro in de Kwakersstraat

Op z'n Frans

De eigenaren van La Parole bezochten tientallen bistro’s in Parijs, ter inspiratie voor hun nieuwe zaak in Amsterdam. Sinds maart is het resultaat te bewonderen. Én te proeven!

De locatie en het interieur van La Parole

La Parole is gevestigd op de plek van Café de Kwaker. Het exterieur heeft zijn charme behouden, terwijl het interieur is vernieuwd met een antieke houten bar en donkere houten stoelen. Het resultaat is een stijlvolle, Franse bistro in Amsterdam West.

Het eten en drinken bij La Parole

Het menu van La Parole is samengesteld door de getalenteerde Nederlandse chef Olivier Hirschmann. Het biedt toegankelijke gerechten tegen een betaalbare prijs.

Wij kozen voor de befaamde steak tartare (links als voorgerecht, rechts als hoofdgerecht), de klassieke escargots en de entrecôte met bearnaisesaus.

Het restaurant is laagdrempelig, zodat je er terecht kan voor goede Franse wijnen en moules frites, maar ook voor een omelet of een cheeseburger. Verder biedt het menu onder andere verschillende broodjes, salades en een ravioli met krab in een saus van bisque.

De sfeer bij La Parole

La Parole heeft een gezellige sfeer en is perfect voor een borrel met vrienden of een intiem diner met je partner. Het interieur is stijlvol, maar niet te formeel, waardoor het een ontspannen sfeer heeft. Door de lage drempel voel je je er snel thuis en kun je genieten van heerlijk eten en drinken.

Wvttk

De wijnen zijn Frans en per glas (tussen € 5,50 en € 9,50) en fles (€ 36 – € 85) te verkrijgen. We sluiten af met een espresso en een koffie, die het vermelden waard zijn: zo waterig, smakeloos en slecht hebben we ze in Amsterdam nog niet gekregen.

Toch kon dit geen afbreuk doen aan de fijne bistrosfeer die de jongens hier hebben neergezet. Kom langs, schuif aan en proef. Maar sla de koffie over.

La Parole
La Parole: oordeel
Conclusie
Toegankelijke gerechten tegen betaalbare prijzen. Een gezellige sfeer én een terras op het zuid-westen. Een bezoekje waard!
Prijs/kwaliteit
8
Eten & drinken
7.6
Sfeer
7.6
Reader Rating0 Stemmen
0
Beste steak tartaar van Amsterdam
Groot terras aan Elisabeth Wolffstraat én Kwakersstraat
Slechtste koffie van Amsterdam
Niet mogelijk om te reserveren
7.7
Recommandé

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Zeen Subscribe
A customizable subscription slide-in box to promote your newsletter
[mc4wp_form id="314"]