Carl Friedrik Carry-on Pro

Carl Friedrik Carry-on Pro

De beste handbagage die je kunt kopen

Carl Friedrik Carry-on Pro
Afmeting
55 x 38 x 25 cm
Maker
Carl Friedrik
Our Score
81
Get One Now

Soms zie je een product, dat je meteen wilt hebben. De Carl Friedrik Carry-on Pro is zo’n item met een enorme wannahave vibe.

De Carl Friedrik Carry-on Pro is een stevige en duurzame handbagage koffer met Italiaanse lederen details en een extern vak voor laptops. De tas is perfect voor professionele reizigers en voldoet aan de standaardafmetingen voor de meeste US en Europese cabinebagage.

Apart vak

De 360 graden wielen zijn stil en duurzaam en de tas heeft combinatiesloten om waardevolle spullen veilig te houden.

A functional suitcase designed for the avid traveller. Features a large front pocket that offers easy access to travel essentials.

Maar het meest gave: er is een apart vak voor laptops, een kleinere zak en een gebied om pennen en opladers op te bergen. De Carry-on Pro is verkrijgbaar in drie kleuren.

De Carl Friedrik Carry-on Pro heeft een afneembare compressie pad en compressie banden. De koffer heeft zelfs een USB-oplaadpoort aan de buitenkant en (optionele) batterij om mobiele telefoons en laptops de hele dag door te laten werken.

Carl Friedrik Carry-on Pro
Breakdown
Conclusion
Travel in style. Met de Carl Friedrik Carry-On Pro koop je de mooiste kwalitatieve handbagage koffer die er momenteel te koop is. Aanrader!
Uiterlijk
91
Kwaliteit
95
Price
66
Extra's
72
Reader Rating65 Stemmen
68
Positives
Stijlvol
Front pocket
Materiaal
Negatives
Tikje zwaar (4.3 kg)
3 cm te breed
Prijzig
81
Love it
Where to buy

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Zeen Subscribe
A customizable subscription slide-in box to promote your newsletter
[mc4wp_form id="314"]